Anybody else's Uconnect remote stuff not working?

Discussion in 'SRT Hellcat General Discussions' started by Andi, Aug 23, 2015.

?

Does your UConnect remote functionality work?

  1. Yes

    2 vote(s)
    33.3%
  2. No

    4 vote(s)
    66.7%
  1. Andi

    Andi Silver Member

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    142
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    138
    Location:
    Frisco, TX
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    I like to use the uConnect app to start my car before walking out to it since it's 100 degrees out here in TX.. it's worked most of the time (about as good as you can expect from the sprint network) since I took delivery in March. But, over the past few weeks, it hasn't worked at all.

    The app lets me login, it says it's sending the command, then 10 mins later says it failed. Last time it worked was August 5th.

    A buddy of mine with a Durango is experiencing the same.

    Pls answer the poll below based on current (not historical) data. I.e. try it right now and answer if it works or doesn't work. Doesn't have to be a remote start, you could send a remote lock command or whatever. Thanks in advance.
     
  2. EOD HELLCAT

    EOD HELLCAT Silver Member

    Joined:
    Mar 28, 2015
    Messages:
    223
    Likes Received:
    75
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Chesapeake, Va
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    I'm in the same Cat as Andi... Hasn't worked since the radio updates, neither has my '15 Jeep SRT
     
  3. solo7777

    solo7777 SRT Terminator Hellcat Car Club Western Regional President HCC Charter Member

    Joined:
    Nov 25, 2014
    Messages:
    3,035
    Likes Received:
    1,368
    Trophy Points:
    768
    Location:
    City Of The Angels
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Remote unlock worked for me. It took about 3-4 minutes two days ago.
     
  4. Andi

    Andi Silver Member

    Joined:
    Jan 15, 2015
    Messages:
    142
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    138
    Location:
    Frisco, TX
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    Can you please try today and update your response based on today's results? Thx.
     
  5. CubeMan

    CubeMan Tri-State Overlord

    Joined:
    Dec 31, 2014
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    468
    Trophy Points:
    403
    Location:
    Westchester
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    just tested it at 1am, it worked. Everyone in the house can confirm lol
     
    • Funny Funny x 1
  6. Bascadog

    Bascadog Silver Member

    Joined:
    Mar 15, 2015
    Messages:
    423
    Likes Received:
    175
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Southern Ca
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Mine doesn't work. Talked with Uconnect and they said it is showing a false "sleep mode" for the cars. Trouble ticket opened and takes up to 5 days. POS!
     
  7. Next Phase

    Next Phase Silver Member

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    890
    Likes Received:
    290
    Trophy Points:
    173
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Mine works intermittently.... It has worked as recently as last week. Will try again today when I leave the gym...
     
  8. Bandit

    Bandit Gold Member

    Joined:
    Jun 20, 2015
    Messages:
    975
    Likes Received:
    303
    Trophy Points:
    213
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Mine has worked maybe 3 times. It's a shitty app.
     
  9. caren

    caren Hell-o Kitty

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    798
    Likes Received:
    454
    Trophy Points:
    313
    Location:
    tsc's Challenger
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    Have you updated your UCONNECT app? It's had a few new releases (for iOS) over the past month or so...
     
  10. caren

    caren Hell-o Kitty

    Joined:
    Dec 9, 2014
    Messages:
    798
    Likes Received:
    454
    Trophy Points:
    313
    Location:
    tsc's Challenger
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    Also, my viaMOBILE has never worked for UCONNECT, so I wouldn't be surprised to hear there are bugs elsewhere now. The system has always been broken for me.
     
  11. 440 Superbee

    440 Superbee Gold Member Hellcat Car Club HCC Charter Member

    Joined:
    Dec 3, 2014
    Messages:
    1,042
    Likes Received:
    252
    Trophy Points:
    218
    Location:
    MOVED - Clearwater, FL
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
  12. MrBigKid

    MrBigKid BANNED

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    1,342
    Likes Received:
    408
    Trophy Points:
    278
    Location:
    Columbia, SC
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Mine works, sometimes. I know I do not show it off anymore. It's embarrasing when it fails...
    I'm disappointed in the entire head unit experience. You do not put an 80386dx in a halo car. It's slow, buggy, and the ergonomics of the GUI leave alot to be desired.
     
  13. rw99

    rw99 Silver Member

    Joined:
    Feb 13, 2015
    Messages:
    192
    Likes Received:
    79
    Trophy Points:
    178
    Location:
    Castro Valley, CA
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Yes, this exactly.

    UConnect is like bad beta software.


    Rich
     
    • Agree Agree x 1
  14. CanuckH3llKat

    CanuckH3llKat Silver Member

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    256
    Likes Received:
    57
    Trophy Points:
    138
    Location:
    Calgary
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    Ya, In Canada we don't even get this option!!! lol
     
  15. mvaf

    mvaf Silver Member

    Joined:
    Nov 5, 2014
    Messages:
    196
    Likes Received:
    67
    Trophy Points:
    138
    Location:
    Los Angeles Area
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Mine works intermittently. It did work when I tried it Friday evening.
     

Share This Page

Search tags for this page
how uconnect vehicle finder works
,
my uconnect vehicle finder isnt working
,
uconnect app not working
,
uconnect remote control
,

uconnect remote control not working

,
uconnect remote control not working sleep mode
,
uconnect remote start not working
,
vehicle locator not working uconnect