Radio RA4 or RX4 ?

Discussion in 'SRT Hellcat Electronics' started by Chippy, May 4, 2015.

  1. Chippy

    Chippy Silver Member

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    583
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Alberta
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    RA4 or RX4 I'm in Canada and my head unit shows the weather and traffic app button which of course only has US locations !!!! So I'm thinking I'm a RA4
    My question is, how do you tell which version you have for sure? I would think its the software on the unit and not hardware based but I really need a correct answer.
     
  2. B5 Blue

    B5 Blue Platinum Member

    Joined:
    Jan 5, 2015
    Messages:
    6,857
    Likes Received:
    1,742
    Trophy Points:
    1,178
    Location:
    Michigan
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    I know on a Panasonic radio all they do is enable traffic and use the same HW and SW but not sure about Harmon
     
  3. Chippy

    Chippy Silver Member

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    583
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Alberta
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Thx I've tried looking in settings and see software version but not these designations
     
  4. B5 Blue

    B5 Blue Platinum Member

    Joined:
    Jan 5, 2015
    Messages:
    6,857
    Likes Received:
    1,742
    Trophy Points:
    1,178
    Location:
    Michigan
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    I'm sorry let me be clearer. On Panasonic all radios are the same USA or Canada. The manufacturer sets the parameters so THEY enable what you get to see, you have no way to change this setting. Most likely the same for other manufactures
     
  5. Chippy

    Chippy Silver Member

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    583
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Alberta
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    I understand so it's not just a setting the dealer messed up. I think I have an US radio in Canada. Do all the radios in the U.S. Have the weather and traffic icon? Any Canadians here pls chime in and let me know if you can see it on yours.
     
  6. fnkychkn

    fnkychkn swollen member Gold Supporting Member

    Joined:
    Jan 24, 2015
    Messages:
    1,369
    Likes Received:
    486
    Trophy Points:
    368
    Location:
    plastic take-out container
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    pretty sure RX4 is not available for NAFTA markets.
     
  7. Chippy

    Chippy Silver Member

    Joined:
    Nov 27, 2014
    Messages:
    583
    Likes Received:
    124
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Alberta
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Ok is my radio an RA4? Is there a difference between US and Can units?
     
  8. fnkychkn

    fnkychkn swollen member Gold Supporting Member

    Joined:
    Jan 24, 2015
    Messages:
    1,369
    Likes Received:
    486
    Trophy Points:
    368
    Location:
    plastic take-out container
    Vehicle:
    Charger SRT Hellcat
    they are both RA4 but some differences. no APPS in Canada.
     

Share This Page