SRT Pages

Discussion in 'Dodge Challenger SRT Hellcat' started by DLHellcat, Apr 17, 2016.

  1. DLHellcat

    DLHellcat Rookie

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    3
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Is anyone having trouble with the srt pages not loading?
     
  2. 66stingray

    66stingray Rookie

    Joined:
    Mar 30, 2016
    Messages:
    18
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Yes, its very annoying. Usually when the car is turned off and retarted it comes back up. Is there a fix to this?
     
  3. DLHellcat

    DLHellcat Rookie

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    3
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    That's exactly what mine is doing...guess I'll call the dealership Monday
     
  4. Racist Cat

    Racist Cat Silver Member

    Joined:
    Jan 28, 2016
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    379
    Trophy Points:
    138
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    I haven't had a no load scenario, but the load time sucks big hairy donkey balls.

    I'd rather have a button for navigation and the navigation icon changed to srt pages, no load time.
     
    Last edited: Apr 17, 2016
    • Like Like x 1
    • Funny Funny x 1
  5. shadowsk

    shadowsk SRT Hellcat Supporter Gold Supporting Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    397
    Likes Received:
    170
    Trophy Points:
    113
    Location:
    South Carolina
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Mine has to be cut on for a minute before the pages will load or I get an error saying I dont have a subscription. I think the Uconnect thing has to connect to home base and verify your account before any of their apps will work. At least that's what it seems to me. Once The car is on a bit (usually 1 minute or less) the app loads fine.
     
    • Like Like x 1
  6. DLHellcat

    DLHellcat Rookie

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    3
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    I was thinking it had something to do with uconnect also. If I do get into the srt pages and then switch to radio or climate and try to go back to the srt pages it just sits there saying try to load application
     
    • Agree Agree x 1
  7. shadowsk

    shadowsk SRT Hellcat Supporter Gold Supporting Member

    Joined:
    Mar 10, 2016
    Messages:
    397
    Likes Received:
    170
    Trophy Points:
    113
    Location:
    South Carolina
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    I've had this happen as well in certain parts of town. I think the Uconnect may connect by 3g wireless signal. Does this happen everywhere you go? I notice mine does that at the dealership but if I drive up the road it will connect again.
     
  8. DLHellcat

    DLHellcat Rookie

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    20
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    3
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Hmmm...I will have to test this out. I live out in the country and I've been giving up on trying to get the pages to load. I will have to see if I can make it fail when I'm in a area that I know for sure is 4G
     
  9. cat8you

    cat8you Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Messages:
    223
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    138
    Location:
    michigan
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    mine loads fine the first time if you go off it .it won't load again .half the time oil pressure don't work.like to know if anyone finds a fix.
     
  10. Stealthv8

    Stealthv8 Hellcat Member

    Joined:
    Dec 30, 2015
    Messages:
    42
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    8
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Connects with uconnect and found out less service makes it load slower or sometimes not at all. Tried it on a road where there's no service at all compared to a road where I had full service and saw a difference idk gotta love technology
     
  11. cat8you

    cat8you Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Messages:
    223
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    138
    Location:
    michigan
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    my 2015 always loads slow but loads in same places 2016 won't load at all.
     
  12. David Neibert

    David Neibert SRT Hellcat Supporter Gold Supporting Member

    Joined:
    Jan 15, 2016
    Messages:
    130
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    198
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Oil pressure didn't work on mine either.

    David
     
  13. cat8you

    cat8you Silver Member

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Messages:
    223
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    138
    Location:
    michigan
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    overall mine works worse on the 2016 than it does on the 2015.at least the 15 loads every were .
     
    • Like Like x 1
  14. Catless

    Catless Silver Member

    Joined:
    Feb 2, 2015
    Messages:
    949
    Likes Received:
    192
    Trophy Points:
    153
    Location:
    Parkersburg, WV
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    Yes my 2015 SRT pages are slow and buggy. After working in tech for 30 years none of this surprises me though. Fortunately the people who write the code that actually runs the car do a better job than the ones who write code for fluff functions. It is the same in Control Systems, networking, etc.
     
    • Like Like x 1
  15. MABBRYFL30

    MABBRYFL30 NYS President Hellcat Car Club Gold Supporting Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Feb 10, 2016
    Messages:
    4,642
    Likes Received:
    1,839
    Trophy Points:
    568
    Vehicle:
    Challenger SRT Hellcat
    My SRT pages loads after car runs for a short time. I equate this to a computer logging on. Never had any of the gauges not working. Only 260 miles
     
    • Like Like x 1

Share This Page