SRT Hellcat Forum banner

Stereotypy właścicieli Hellcata

76K views 361 replies 240 participants last post by  BarnCat707HP  
#1 ·
Ostatnio my, właściciele SRT (nie tylko właściciele Hellcatów), zostaliśmy wrzuceni do tej wielkiej beczki BS i zostaliśmy zaszufladkowani jako "jeden z tych ludzi", zwłaszcza z całym zamieszaniem wokół idiotycznych kierowców. Wierzę, że przeciętny właściciel ma ponad 50 lat, jeśli chodzi o właściciela Hellcata, albo tak słyszałem. Nie ujawniając dochodu ani wykształcenia, czy mógłbyś mi powiedzieć, ile masz lat i jaki jest Twój zawód? Nie potrzebujemy też rozwlekłej odpowiedzi. Wiesz, o kim mówię, LOL! Zastanawiam się tylko, kim są ci "ludzie". Również bez poprawek gramatycznych ani ortograficznych. Z góry dziękuję wszystkim!

#3 ·
Mam 56 lat i pracuję w branży transportowej od około 35 lat.

#15 ·
55 i inżynier telekomunikacji.

Jestem tym powolnym gościem, którego wszyscy wyprzedzają, niezależnie od tego, czym jadę, nawet w Hellcacie. Dobrze się bawię na torze drag racing.

#146 ·
Jestem tym powolnym gościem, którego wszyscy wyprzedzają, niezależnie od tego, czym jadę, nawet w Hellcacie. Dobrze się bawię na torze drag racing.
W nawiązaniu do mojego poprzedniego postu na pierwszej stronie, chciałbym zauważyć, że wiele osób próbuje zmusić mnie do palenia gumy, ścigania się z nimi lub innych nieodpowiedzialnych zachowań za kierownicą.

Jadę prawym pasem, zajmując się swoimi sprawami lub stoję na czerwonym świetle i nieuchronnie ktoś krzyczy do mnie, prosząc, żebym "pokazał im, co potrafi" lub wykonują okrężne gesty dłoni, co oznacza palenie tylnych opon.

Prawdopodobnie wydaję się im dupkiem, ponieważ nie spełniam ich próśb. Zazwyczaj tylko macham z powrotem i mówię, że to fajny samochód. Cóż, przynajmniej trzyma mnie to z dala od kłopotów z prawem i utrzymuje dobrą stawkę ubezpieczenia.

#25 ·
42, Posiadam kilka firm, które założyłem.
Lol, to naprawdę świetny post!