SRT Hellcat Forum banner

Nowy Nitto NT05 315/40/18 dla superstock

3.2K views 13 replies 7 participants last post by  ITS BLWN  
#1 ·
Właśnie zobaczyłem na Ebay nowe opony Nittos NTo5... Dostałem komplet około miesiąc temu, przyszły z fabrycznymi naklejkami i kodami daty z połowy 22 roku... Kosztowały 435,79 $. Dostępnych jest ponad 10 sztuk. Może to resztki, które Dodge miał po produkcji 23 SS, prawdopodobnie ostatnia szansa na zdobycie kompletu fabrycznych opon NT05.

#8 ·
Właśnie dostałem 2 kolejne od Simple Tire, tym razem były wystawione na Amazonie za 425 $. Darmowa dostawa, możesz zadzwonić do nich, aby sprawdzić, ile sztuk pozostało. Ich strona internetowa nie pokazuje, że są dostępne... simpletire.com i również gigatire.com ... mają kody daty z połowy 22 roku 👍

#12 ·
Właśnie sprawdziłem na Amazon, są tam wystawione, sprzedawca to tire-easy.com, wystawiają ponad 10 dostępnych?? $425 i inny sprzedawca za $435.. Atturo jest prawie identyczne, ale jest tu post o nich ... właściciel miał swojego Hellcata na podnośniku i kiedy obrócił oponę, usłyszał coś w środku toczącego się, zdemontował oponę i stwierdził, że hałas był spowodowany dezintegracją ściany bocznej, może po prostu wadliwa opona.. Chciałem tylko zachować moje oryginalne opony NT05, ale teraz udało mi się zdobyć 4 z tymi samymi kodami dat, więc są zapakowane i odłożone na bok, jeśli kiedykolwiek sprzedam mojego SS, aby dostać nowego Horneta z magicznym przyciskiem doładowania :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: