OK, śmiało, skoczcie na mnie za to pytanie, ale o co chodzi z tymi przejęciami samochodów na ulicy? Czy to prawda? Ostatnio widziałem liczne filmy, na których setki ludzi gromadzą się na skrzyżowaniu lub parkingu centrum handlowego, a samochody robią pączki po pączku, paląc gumę i kręcąc się. Liczni idioci wystają z samochodów i stoją zbyt blisko, przez co są uderzani i wyrzucani. Samochody są rozbijane i niszczone. Policja wydaje się nie być na miejscu, próbując kontrolować tę sytuację.
Moje pytania brzmią: czy ktoś tu to robi? Widzisz wiele ładnych samochodów, które są niszczone, ludzie doznają obrażeń. Co się dzieje? Czy te samochody są skradzione? Słyszałem, że w Filadelfii zdarza się to dość często. Ostatnio poszedłem do centrum handlowego w pobliżu i był tam obszar parkingu WYPEŁNIONY setkami wypaleń, kół, śmieci itp. Cały obszar pachniał świeżą gumą. Musiało dojść do przejęcia poprzedniego wieczoru.
O co w tym wszystkim chodzi?
Moje pytania brzmią: czy ktoś tu to robi? Widzisz wiele ładnych samochodów, które są niszczone, ludzie doznają obrażeń. Co się dzieje? Czy te samochody są skradzione? Słyszałem, że w Filadelfii zdarza się to dość często. Ostatnio poszedłem do centrum handlowego w pobliżu i był tam obszar parkingu WYPEŁNIONY setkami wypaleń, kół, śmieci itp. Cały obszar pachniał świeżą gumą. Musiało dojść do przejęcia poprzedniego wieczoru.
O co w tym wszystkim chodzi?