Zastanawiam się już od jakiegoś czasu, jaka jest różnica między Hellcatem a Hellcat Redeye. Pomijając różnicę 90 KM i kilka kosmetycznych elementów, takich jak maska, jakie są głębsze różnice? Czy są jakieś, które szczególnie się wyróżniają?
To jest gejowska odpowiedź. Gość zadał pytanie. Jeśli nie chcesz poświęcać czasu na odpowiedź, to nie rób tego. Wolny kraj i wszystko. Szukałem tej samej odpowiedzi i natknąłem się na ten post. O mój Boże.Jest wiele informacji w internecie, które można sprawdzić przed zadaniem tego rodzaju pytania na forum. Jeśli musisz zapytać, możesz nie zasługiwać na odpowiedź. Więc masz Hellcata i nie znasz różnicy?
Czekaj na nowe, które wkrótce nadejdą…Zastanawiam się od jakiegoś czasu, jaka jest różnica między hellcat a hellcat redeye. Oprócz różnicy 90 KM i kilku kosmetyków, takich jak maska, jakie są głębokie różnice? Czy są jakieś, które się wyróżniają?
Czekaj na nowe, które wkrótce nadejdą…
Podsumowanie: Redeye to Hellcat z silnikiem Demon.![]()
How Does the Redeye Hemi Differ from the Hellcat Hemi?
The Dodge Challenger and Charger are both offered with a supercharged Hemi in Hellcat and Redeye trim, while the coupe also has the Super Stock trim level. All of these high performance cars, as well as the 2018 Demon, rely on a supercharged 6.2-liter Hemi V8, but the power levels vary from 707...www.stellpower.com
![]()
How Does the Redeye Hemi Differ from the Hellcat Hemi?
The Dodge Challenger and Charger are both offered with a supercharged Hemi in Hellcat and Redeye trim, while the coupe also has the Super Stock trim level. All of these high performance cars, as well as the 2018 Demon, rely on a supercharged 6.2-liter Hemi V8, but the power levels vary from 707...www.stellpower.com
Podsumowanie: Redeye to Hellcat z silnikiem Demon.
[QUOTE="Gotgap, post: 4732161,
Zgadza się?! Kompleks Napoleona za 1000 $. 🤷♂️😂Nie mam żadnego. Zamierzam wkrótce kupić jeden i chciałbym poznać różnicę. Uspokój się